Masă Ryabtsev pentru viziune. Vulturul imperial oriental


Aquila heliaca heliaca Taxonomie Vulturul imperial de est este un membru al Aquilinae sau vulturi bocanciți, o subfamilie destul de monofiletică a familiei accipitride. Cel puțin 38 de specii sunt găzduite în prezent în subfamilie, toate cu tarsuri semnate bine cu pene. Această specie este un membru al genului Aquilacare sunt în mare parte vulturi mari, destul de întunecați, distribuiți în mare parte prin habitatele mai deschise din Eurasia și Africa cu unul în America de Nord și un cuplu în Australasia.

În ciuda asemănării exterioare cu vulturul imperial, cele 4 specii din subgrupul vulturului auriu par să fie mai strâns legate de speciile surori disimilar de mici și cu burtă palidăvulturul șoim african Aquila spilogaster și vulturul Bonelli Aquila fasicata. Cu toate acestea, cele două sunt acum considerate specii separate [8] datorită diferențelor semnificative în morfologie[9] ecologie [4] și caracteristici moleculare.

Vulturul imperial spaniol poate fi considerat o relictă a epocii glaciare datorită izolării sale.

Nobilii și boierii

Vulturul imperial de est este un vultur maredar de obicei cade aproape de dimensiunea medie a genului cu corp mare Aquila. Lungimea totală a adulților poate varia de la 68 la 90 cm 27 până la 35 in cu o anvergură tipică a aripilor de 1,76 până la 2,2 m 5 ft 9 in și 7 ft 3 in.

Greutatea medie a acestui eșantion de vulturi imperiali ar fi fost de 2,62 kg 5,8 lb la masculi și 3,9 kg 8,6 lb la femele. Între timp, femelele pot varia în lungimea coardei de aripă de la la mm 22,2 la 26,2 inîn lungimea cozii de la la mm 11 la 13 în și în lungimea tarsului de la 97 la mm 3,8 la 4,2 in. În general, comparativ cu alte specii din grupul lor taxonomic, vulturul imperial de est are un gât relativ lung și gros, un cap mare și o factură cu un nivel de linie gape cu mijlocul ochiuluio coadă cu vârf pătrat lung, oarecum lungă și picioare bine pene și picioare puternice.

Masă Ryabtsev pentru viziune îmbunătățire semnificativă a vederii

Specia tinde să se așeze într-o poziție destul de verticală, adesea pe o ramură de copac destul de expusă sau pe movila joasă, stâncă, fân sau un loc similar convenabil. Pentru un vultur Aquilaamețeli datorate vederii încețoșate în aparență relativ mai puțin timid și mai îndrăzneț în prezența oamenilor.

"Iona" de Marin Sorescu - Sinteze - Limba Romana - E-culegere

În plus, adulții au pete albe îndrăznețe pe bretele umărului, care sunt de obicei destul de evidente la păsările cocoțate. Coada adultului este îngust, închisă, peste o culoare de culoare cenușie și are o bandă subterminală largă, neagră, în timp ce vârful cozii albe se manifestă uneori la adulții proaspăt mutați.

Categorii de țărani. Aici puteți găsi informații despre îmbunătățirea locuinței, hainele și mâncarea țăranilor.

Acoperirile de coadă sunt uneori mai palide, mai ruginite până la cremoase, combinate cu baza cozii gri pentru a da aspectul unui capăt posterior mai pal. Scapularele și copertele anterioare ale minorului au, uneori, pene cu vârf alb albe, în timp ce acoperirile mediane sunt perceptibil mai maronii și acoperirile mai mari sunt negricioase, ambele cu vârfuri largi de culoare galben-crem, formând bare de aripi clare. Penele de zbor și coada la tineri sunt adesea negricioase și cu vârful albicios, cu toate acestea părțile albe din spatele inferior până la acoperișurile cozii sunt doar ușor dungi în centru și adesea nu sunt vizibile când sunt cocoțate.

Sub sânul dungat, restul părților inferioare ale tânărului sunt netede. Până în al doilea an, dungile maronii de pe partea inferioară se estompează până la o nuanță mai nisipoasă, iar barele palide încep, de asemenea, să se estompeze pe aripi.

Mai ales mai târziu în al 2-lea an în al 3-lea an, unii tineri vulturi imperiali din est arată o pătare neregulată de pene maronii negricioase dedesubt. Aproximativ în a 4-a iarnă, pe măsură ce păsările pătrund în penajul lor subadult, fruntea vulturului este adesea un amestec destul de neuniform de pene nisipoase și mai întunecate, asemănătoare unui adult.

În timpul mutărilor anuale lente, penele întunecate se extind inițial din gât și sânul superior spre exterior. Târziu în stadiul subadult, păsările încep, de Masă Ryabtsev pentru viziune, să dezvolte o coroană și o ceafă palide, dar, de obicei, corpul din spate este încă mai juvenil, cum ar fi banda palidă și crissum, în ciuda penelor de coadă și de aripi altfel întunecate. Penajul adult complet este atins la vârsta de ani, dar unii subadulti se reproduc deja înainte de aceasta.

De asemenea, speciile își pot ține aripile plate în timp ce se angajează într-o alunecare, dar pe măsură ce accelerează, pot arca aripile înapoi.

În zbor, adultul de sus prezintă maro închis cu bretele albe mici, coadă cenușie cu bare fine și întunecate su-jok viziune îmbunătățită o bandă subterminală foarte largă, negricioasă. Adultul este în esență de culoare închisă când este văzut de jos ușurat doar de niște pene de zbor gri foarte întunecate pe primare împotriva vârfurilor aripii negreun crissum cenușiu și o ieși din vederea noastră coadă gri cu bare subțiri.

Cu toate acestea, aceste caracteristici pot fi evidente doar în condiții de lumină bună și la distanțe rezonabile.

Навигация по записям

Partea inferioară a spatelui, crestătura, acoperirile cozii și penele picioarelor sunt toate de culoare crem albicioasă, care contrastează vizibil cu acoperirile lor mai mari negre cu vârf alb, acoperite primare și plume. Pe mantaua lor, tinerii manifestă două bare aripi albe deasupra și o margine inferioară îngustă albicioasă. Între centru oftalmologic orhei, primarele interioare ale tinerilor au Masă Ryabtsev pentru viziune nuanță cremă, mai palidă, decât celelalte pene de zbor.

Căptușelile de aripi maronii întunecate ale penajului juvenil, în comparație cu cele mai întunecate ale adulților, prezintă un model grosier mai extins. Unele păsări până la al 2-lea până la al 3-lea an sunt atât de purtate în pene de zbor încât să pară nisipos aproape neîngrijite, în timp ce, începând cu al 3-lea an, pene mai întunecate încep să apară mai jos, cu diferite variații neîngrijite. Vulturul imperial de est este de obicei mai mic, fiind mai subțire și mai puțin voluminos și puternic în aparență, în ciuda capului său proporțional mai mare și a gâtului mai lung, decât vulturul auriu Aquila chrysaetos.

În unele părți ale zonei, vulturul imperial feminin are, probabil, o mărime și o masă corporală similare cu vulturul de aur mascul mai mic. Cu toate acestea, se pare că specia se poate distinge în mod fiabil prin mărimea ghearelor sale de hallux unghiul din spate mărit pe care acipitridele l-au folosit ca aparat de uciderecare este în mod constant mai mare în speciile aurii.

Două femele de vulturi imperiale de est au măsurat 38 și 43 mm 1,5 și 1,7 in în lungimea ghearelor de hallux, în timp ce un mascul a fost de aproximativ 35,5 mm 1,40 inîn timp ce cel mai mic talon măsurat pentru un vultur de aur american masculin imatur a fost de 44,9 mm 1,77 în. Este considerabil mai întunecat decât alți vulturi adulți Aquila din centrul Eurasiei. În plus, toți ceilalți vulturi eurasiatici din aria lor nu au pete albe pe mantaua aripii și coada sub gri.

Specia spaniolă este similară ca dimensiune și proporții cu imperiul estic, dar este marginal mai grea în medie și are capul și gâtul chiar mai proeminenți. Vulturii adulți mai mari au contrast similar cu aripile subterane ca vulturii imperiali estici juvenili, dar, dincolo de caracteristicile penajului, sunt distincte pentru capul lor mult mai mic, dimensiunea generală ușor mai mică și aripile relativ mai largi și mai scurte.

Vulturul auriu, spre deosebire de vulturile imperiale, tinde să zboare cu aripile îndreptate în sus și are o formă de aripă conică graduală oarecum mai îngustă la bază, mai largă la primare.

La vulturii aurii, coada apare în general mai Masă Ryabtsev pentru viziune și de formă mai pătrată. La Masă Ryabtsev pentru viziune mai apropiată, zona palidă de pe partea din spate a capului și a gâtului în vulturul imperial de est poate fi sugestivă pentru unele dintre ceafele aurii ale vulturului auriu, dar este întotdeauna mult mai palidă și de culoare mai cret, precum și mai puternic contrastată de altfel întunecată pene și este mai extins.

Mai evident, vulturului de stepă îi lipsesc culorile generale mai palide și striațiile maronii contrastante ale imperialelor juvenile. Uzura cu pene poate face ca forma aripii celor două să semene cu cealaltă, dar capul mai mare și cadrul mai puțin compact al speciilor imperiale îi fac profilul de zbor distinctiv. O sursă puțin probabilă de confuzie, Verreaux diferă în aproape toate caracteristicile penajului și are aripi mult mai conice care se ciupesc la bază și, la fel ca vulturul auriu, tinde să zboare într-un diedru destul de puternic.

Vulturul imperial din est este destul de vocal pe terenul lor de reproducere, dar tinde să fie tăcut sau aproape în altă parte. Apelul principal al speciei este o scoarță profundă, dură owk owkgok gok sau kraw-kraw. Apelul tinde să fie repetat rapid de până la ori.

IONA- Tema Si Viziunea (1)

Chemarea lor este perceptibil mai profundă și mai dură decât cea a vulturului auriuoarecum incongruent fiind, de asemenea, mai rezonantă și mai poruncitoare. Uneori, atunci când se extinde la o versiune prelungită, apelul său este uneori considerat amintind de scârțâitul unei broaște mari.

În cazuri extreme, apelul poate fi repetat de până la 13 ori în timpul afișării aeriene. Mai mult, ei pot repeta apelul dintr-un biban.

Categorii de țărani.

Femelele pot suna și atunci când un bărbat ajunge cu pradă. Apelurile de alarmă înregistrate pentru specie includ un ko-gok moalewk wk wkrostit ca răspuns la un intrus îndepărtat, o abordare mai atentă poate provoca, de asemenea, un apel gek mai greu de către mamă.

Un tril ascendent și descendent a fost înregistrat suplimentar în captivitate este, de asemenea, Masă Ryabtsev pentru viziune un apel de alarmă. Vulturii imperiali de est preferă interfața pădurilor și a zonelor deschise și pot tolera agricultura și dezvoltarea atâta timp cât rămân sursele de pradă.

Vulturul imperial din est se găsește la vest până în est-centrul și sud-estul Europei. Partea europeană a ariei sale de reproducție include estul Austrieiestul Republicii CeheSlovaciaUngariaestul CroațieiSerbianord-estul Bosniei și HerțegovineiMacedoniaBulgariaRomâniaMoldova și nordul, vestul și o mare parte din estul Ucrainei.

Districte federale cu excepția părților nordice și partea de sud a Siberiei, trecând de hipermetropie video Baikal până la Transbaikalia, în sud-vestul litoral al Extremului Orient rus. Ca specie Masă Ryabtsev pentru viziune reproducere, acestea sunt probabil dispărute din Afganistan și Pakistan.

Spre deosebire de vulturul imperial spaniolvulturul imperial de est este destul de puternic migrator în cea mai mare parte a ariei sale, deși o cantitate variabilă de rezidență sau o rătăcire foarte locală în timpul iernii în părțile vestice și sudice ale ariei sale de acțiune ar putea să o descrie ca fiind parțială. Specia a fost înregistrată iernând până la nord până în Mongolia. Diferențierea suprafețelor mari folosite doar pentru trecerea la migrație sau vagabondaj de Masă Ryabtsev pentru viziune de iernare obișnuite poate fi dificilă.

Ocazional, se știe că păsările de iarnă apar în centrul Cambodgiei și discontinuu în Laos și Vietnamprecum și în peninsula coreeanăTaiwan și sudul Japoniei în cea mai mare parte Honshu. Vulturul imperial de est este distribuit ca specie de reproducere în mare parte de-a lungul marginii sudice a vastelor păduri de taiga.

Masă Ryabtsev pentru viziune viziune ca un prădător

Habitatul preferat de specie este adesea o țară destul de deschisă, cu copaci împrăștiați sau păduri mai închiseprecum și în jurul sau în apropierea zonelor umede. Vulturul imperial hrănește deseori în zone deschise, extinzându-se dincolo de pajiștile tipice asortate până la zonele umede și zonele agricole.

MINUNEA SFANTULUI ARHANGHEL MIHAIL, CARE S-A FACUT IN COLOSE - 6 septembrie

În zonele împădurite mai extinse, vulturii imperiali de est necesită poieni sau pajiști pentru a vâna executiv. Partea centrală a arealului lor ca specie de reproducere apare în zone întinse de stepă și aici speciile locuiesc adesea în mozaicuri de pădure-stepăprecum și în pădurile deschisevăile râurilor și chiar în zonele agricole cu copaci sau pete împădurite. Zonele de câmpie tind să fie preferate, deși nu exclusiv.

Adevăratul deșert este folosit în timpul iernii, atât timp cât sunt disponibile alimente. Cel puțin în Europa, acest lucru se datorează presiunilor umane, care i-au determinat să abandoneze terenurile joase deschisecâmpiile împădurite și pădurile marginite de râuri pentru zonele împădurite, în zonele de pe jos.

O repopulare lentă a zonelor joase preferate a fost raportată din anii în Slovacia și Ungaria. Specia locuiește în principal de la nivelul mării la 1.

Masa lui Ryabtsev pentru viziune

Vulturul imperial de est este oarecum variat în tehnicile de vânătoare, dar își ia aproape exclusiv prada pe sol. Este posibil ca unele pradă, cum ar fi păsările începătoare, să fie luate de pe perche scăzute în ambuscade, dar acest lucru este aparent neverificat. De asemenea, sunt cunoscuți pentru capturarea prăzii în apă sau de la marginea căilor navigabile și pot chiar să se îmbătrânească, mai ales atunci când capturează păsări.

Alternativ, pot face o scufundare mai lungă asupra prăzii dintr-un zbor în creștere, folosind adesea orice vegetație disponibilă pentru a ascunde abordarea lor.

Oris vision tratament download torrent

Mai mult, se iau diverse păsări, uneori la fel de mult sau mai mult decât mamiferele, în special tinerii sau puietii de diferite păsări de dimensiuni medii până la mari. Păsările pot deveni la nivel local principalele alimente din unele părți ale zonei de iarnă. Reptilele sunt luate secundar în cea mai mare parte a zonei, dar pot fi local oarecum importante, iar peștii și nevertebrateleinclusiv insectelepot fi luate rar. Hamsterul european a fost a 4-a cea mai frecventă pradă din Slovacia, dar a doua specie de pradă cea mai întâlnită în Republica Cehă.

În zonele mai calde, sudice, speciile de pradă primare par să fie în general mai mici. Specii de păsări asortate pot influența foarte mult în dieta vulturilor imperiali de est. Se știe că peste de specii de păsări sunt luate de acest vultur. Spectrul de pradă a fost excepțional de diversificat aici, nicio persoană pradă fiind favorizată în mod fiabil de perechile de vulturi imperiale, în ciuda unei ample colonii de veveriță galbenă Spermophilus fulvus și veveriță roșie Spermophilus major aflată în apropiere și cel puțin alte trei Masă Ryabtsev pentru viziune de vulturi cu locuri de cuibărit din apropiere Masă Ryabtsev pentru viziune prezintă o posibilă competiție de resurse.

Fără a prezenta metrica, se pare că păsările au fost prada cu volum cel mai mare pentru vulturii imperiali, în special corvideleși anume turnul Corvus frugilegus și ciopa eurasiatică Pica picanumeroase specii de rațăprecum și cernelii eurasiatici Falco tinnunculus și puțini aversii Tetrax tetrax.

La Masă Ryabtsev pentru viziune ca alți vulturi de aici, vulturii imperiali se hrăneau cel mai adesea cu diverse păsări acvaticeîn principal cuibii de berze pictate cu cuiburi târzii Ciconia leucocephalusibis cu cap negru Threskiornis melanocephalusdarturi orientale Anhinga melanogaster și câteva specii de cormoran.

Cu toate acestea, vulturul imperial, în special aici, a dus la vânarea regulată a diferitelor păsări Masă Ryabtsev pentru viziune apă adulte, în special la rațegâște și șine mari și a avut un aport zilnic mediu de hrană nu dimensiunea medie a prăzii de g 1, lb. Greutatea medie a iepurilor și marmotelor bobak europene luate în Kazahstan a fost estimată la 1,5 kg 3,3 lb și 1,4 kg 3,1 lbîn ambele cazuri nu mai puțin de o treime din greutatea medie adultă atinsă de specie.

În schimb, cea mai mică pradă de bază din Kazahstan au fost rozătoarele mici de exemplu, șoareci, mușchi care cântăreau aproximativ 30 g 1,1 oz. În unele cazuri, sunt capabili să ia iepuri adulți, inclusiv iepuri tipici europeni, dar și alte specii, cum ar fi iepurele de munte Lepus timidus și iepurele Tolai Lepus tolai. Vulpile sunt cunoscute pe scară largă în alimentele vulturilor imperiali, dar uneori sunt vizitate sub numele de cari.

Masă Ryabtsev pentru viziune miopia doare un ochi

Cele mai multe atacuri împotriva vulpilor roșii Vulpes vulpes se adresează juvenilelor, altele decât femelele mici, adulții cu greutăți medii de până la 6 până la 10 kg 13 până la 22 lb în unele zone sunt probabil prea mari pentru ca acest vultur să poată domni. Cu toate acestea, au fost comise atacuri și prădări de succes asupra vulpilor corsac adulte Vulpes corsacprecum și, probabil, a vulpilor bengale Vulpes bengalensis.